Un alt fel de timp

Ca tot vorbeam despre problemele cu reperele temporale…

Vorbeam cu sweetchildintime despre good waves si bad waves si am ajuns amandoua la concluzia ca acum este doar un bad wave si va urma, cu siguranta, un good wave. Bad karma, good karma (desi teoretic asta ar fi dharma, dar in fine, de dragul analogiei, ignoram teoria de data asta). Se intoarce roata si asa mai departe.

Pai bun, si continuand pe firul asta, am decis ca valul cel bun va fi dupa sesiune. Ca nu putem sa ne trezim acum in mijlocul valului bun si sa-l petrecem pe tot invatand si dand examene. Si ca de atunci ar trebui sa inceapa vremea noastra. Ceea ce ne-a facut sa ne intrebam – acum unde suntem? 2009? Parca totusi peste tot e 2010… Doar ca pentru noi nu a inceput propriu-zis. Nu existam, doar facem proiecte si invatam. Asa ca am decis ca acum suntem intr-o zona crepusculara temporala, de trecere. Noi nu suntem nici in 2009, nici in 2010, dar recunoastem si acceptam faptul ca majoritatea oamenilor sunt in 2010. Asta ne afecteaza prea putin. Noi ne vedem de non-existenta noastra de zi cu zi. Plus ca la cum se vede vremea acum, cu siguranta dupa sesiune intram in primavara, ceea ce e genial. Da, se pare ca imi creez o usoara obsesie cu vremea, dar e importanta pentru moral, serios acum.

Nu conteaza ca trecem peste toate schemele impuse de societate, peste asa-zisa normalitate, peste obisnuitul calendar. Noi amanam putin noul an, pentru ca vrem sa fie meaningful, vrem sa ne aduca intr-adevar ceva nou, ceva bun. Vrem sa ne facem planurile pentru noul an fara sa fim presate de diverse, iar dupa doua luni in 2010 celorlalti ne dam seama mai clar de ce am vrea noi sa facem in 2010 nostru. In plus, facultatea chiar e importanta pentru noi si poate dupa sesiune o sa ne facem o idee mai buna despre ce inseamna facultatea asta, despre ce vrea ea de la noi si despre ce vrem noi de la ea. Si o sa vina primavara si o sa incepem cu weekendurile in afara Bucurestiului (v-am spus vreodata ca noi avem weekend de aproape 4 zile?) si si… Multe altele care vor fi trecute pe o lista anume.

Macar avem o idee, un vis de care sa ne agatam. O speranta ca ne asteapta ceva bun dincolo de ce e acum.

Posted on ianuarie 12, 2010, in Zile bune si nebune and tagged , , . Bookmark the permalink. 4 comentarii.

 1. Nu exista cu adevarat bad wave, este doar perceptia distorsionata asupra realitatii so get a drink and get over it. Problema cu „bad wave”-urile este ca te tine legat(a) si tot ce vezi este rau fara sa mai observi si chestiile faine si uite asa ajungi intr-un cerc vicios in care totul este din ce in ce mai rau si chiar si atunci cand e bine defapt nu e bine ci doar un rau mai mic comparativ cu cel de dinainte (recursive Andrew is recursive and circular).

  Pe scurt la prima faza, drink, smile, fuck, get the heck over it!

  Despre 2010, faza vine tot de la perceptie; problema este ca anul este o unitate de timp prea mare pentru a fi simtita ca atare (poti simti cum trece o ora sau o zi, dupa devine mai dificil) si asa ajungi sa nu realizezi ca s-a facut o trece, trecere ce pana la urma nu are nicio importanta in viata de zi cu zi in afara de momentele cand ai de mentionat data pe undeva (probabil de aia contractul meu de chirie era semnat in viitor la momentul semnarii).

  Apreciază

 2. midnightfrenzy

  Alcool = anestezic – perioada limitata (chiar scurta) in care isi face efectul.
  As prefera o rezolvare si poate eu cred ca o gasesc in teoria mea cu bad waves/good waves.
  Cu anii, zilele etc, oricum nu am fost niciodata prea buna…

  Apreciază

 3. ai observat ca in ultimul timp si noi ne facem time schedules ?
  something is wroooong …
  p.s. au trecut mai mult de 3 zile… cum e cu cafeaua aia? 😀

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: