Stagnare

Nimic nu merge cum trebuie, ai drumurile inchise, ai parte de din ce in ce mai multe rahaturi si te intrebi unde o sa se opreasca si cu cat inaintezi mai mult, cu atat vezi ca vin tot mai multe lucruri.

Si atunci te opresti, in mijlocul nefericirii tale, te dai un pas in spate si respiri. E doar o etapa. Nu, nu a mai fost asa de rau, dar asa ai zis si inainte. Si o sa fie din ce in ce mai rau, pentru ca devii un om din ce in ce mai bun. Macar stii acum la ce sa te astepti. Stii cum arata o perioada de genul, cand totul pare sa avanseze in directia gresita si te intrebi de unde o sa iti mai pice ceva in cap, ca deja totul e daramat si viata te surprinde si iti mai arunca ceva. Si, cel mai important, stii ca la un moment dat o sa se termine si ca atunci o sa te poti bucura de tot.

Acum pur si simplu nu e momentul. Acum e timpul pentru altceva. Pentru a sta si a rabda, pentru a trece si prin greu, pentru a iti invata lectiile. E timpul sa iti amintesti ca odata ai promis ca vei trai pe de-a intregul, si cu bune si cu rele.

Plansul de mila ajuta prea putin. Mai degraba te ajuta acceptarea in procesul asta. Acceptarea faptului ca uneori lucrurile nu sunt minunate, ca nu suntem perfecti, ca stim inca prea putine.

Important e sa vedem dincolo de asta, sa stim ca e ceva mai bun de atat si sa nu stagnam in starea asta. Si sa continuam, asa cum putem, chiar daca uneori pare imposibil sau absolut inutil.

Reclame

Posted on ianuarie 22, 2010, in Zile bune si nebune. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: