It has ended

Toate lucrurile se termina, inclusiv APIO.

In afara oboselii si a nervilor, a fost chiar interesant. O trec pe lista de experiente noi, sper sa mai fie si in viitor asa ceva. Nu de alta, dar am ce povesti dupa. Cum ar fi contactul cu peste o suta de oameni din domeniul tau, care toti iti cer ceva si care toti te vad ca o secretara, si nu ca viitor membru al breslei. Sau gafele – aparitia profesorului meu, care e si organizatorul conferintei, fix in momentul in care ma chinuiam sa culeg cu degetul o boaba de susan dintr-o farfurie aflata in mijlocul mesei. La restaurant. Sau crizele de ras care apareau pe la 5-6 seara, cand eram atat de obosite, incat radeam din orice. Pe scurt, programul zilnic al conferintei era: criza de nervi dimineata, gafe in timpul zilei, criza de ras seara. Program respectat cu sfintenie pe tot parcursul conferintei.

Si am invatat sa fac chitante. Ca doar sunt la psiho. Si daca ma chinui un pic, fac si facturi. Dar cred ca cel mai important lucru pe care l-am invatat a fost sa nu fiu cinica si sarcastica in clipa in care eram fata in fata cu oamenii. Asta nu cred ca s-a mai intamplat vreodata. Si de obicei cinismul si sarcasmul ma bagau in rahat. Acum doar gafele au fost responsabile de asta si cred ca gafele sunt mai light decat celelalte doua.

Si am mai aflat si cum e sa muncesti si sa n-ai timp de ai tai. Da’ deloc. Asa ca un la multi ani intarziat bunicii mele (care m-a vazut la 4 zile dupa ziua ei), mamei (cu care am baut totusi o bere neagra noaptea) si lui Mitro (pe care am vazut-o si la conferinta, dar am uitat complet ca era ziua ei).

Si acum, revenirea la normal. Asta pana la urmatorul event aka tabara de la Olanesti, care incepe saptamana viitoare. In ritmul asta, o sa inceapa sa imi placa ce fac. Poate o sa ajung un om matur, responsabil, care munceste si se implica in tot felul de evenimente. Sau poate ca nu.

Posted on aprilie 26, 2010, in Zile bune si nebune and tagged , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: