Thank God it’s summer

Da, da, soare si caldura; nu ma intereseaza ca ma sufoc si ma topesc si am caderi de calciu si fac insolatie si ma ard. Macar nu e zapada. Macar oamenii sunt mai frumosi, arata altfel in lumina verii. Sunt la fel de rai, nu neg asta. Vremea nu ii schimba. Taximetristii fac aceleasi cacaturi ca intotdeauna. Dar atmosfera e alta, pana si in orasul asta prafuit.

Si da, sunt bonusurile de sezon, cum ar fi mersul la mare. Care si asta vine la pachet cu nopti imbibate in alcool, dansat pe mese, atata cat imi permite frica de inaltime, baile in mare noaptea, topless dimineata, ca doar nu ma stie nimeni si asa mai departe. Suna idilic si a tinerete, dar ca sa nu fie doar o poveste cu zane, evident au fost si drame. Cu fosti, foste si fostii lor si asa mai departe, care s-au trezit fix in acelasi moment sa se afle pe aceeasi plaja intr-o raza mult prea redusa ca sa fie sanatos.

Si mai sunt si inceputurile noi. In special inceputurile de zi, cand te trezesti cu mic dejun la pat si cu cafeaua exact cum iti place, desi tu nu i-ai spus asta niciodata. Si nu se gandeste toata lumea ca tie iti place cafeaua tip spaima diabetului. Nu, nu, nimeni nu s-a gandit la asta pana acum. Asa ca ai trecut prin multe cani de cafea care erau pe gustul altora si niciodata pe al tau. Doar ca acum e vara si lucrurile se mai si schimba, iar cafeaua e dulce-dulce, cu un strop de lapte.

Reclame

Posted on august 1, 2010, in Zile bune si nebune and tagged , , . Bookmark the permalink. 3 comentarii.

  1. JustAFriend :P

    Lumea e „mica” si se intampla sa dai nas in nas cu „nu vreau sa te mai vad” :)) asta e tot ce faci e sa treci peste si sa accepti situatia:p… si nimic nu e mai bine facut … decat atunci cand il faci tu:p

    Apreciază

  2. Sweetchildintime

    It comes in waves. I told you. This one is huge and it’s gonna last for a looong, looong time. *HUG*

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: