Daca

Stiu ca azi ma critici. Stiu ca azi nu fac nimic bine in ochii tai. Stiu ca ma enervez repede si ca uit greu. Stiu ca gresesc de multe ori si ca imi e greu sa recunosc asta de fiecare data. Stiu ca intarzii. Si ca uneori, cand sunt trista sau suparata, ma intereseaza prea putin de rahaturile celorlalti. Si ca uneori renunt prea repede, iar alteori renunt prea greu. Si ca sunt rea si insensibila in unele ocazii. Stiu ca te scoate din sarite faptul ca ma afecteaza prea mult lucruri de care nu iti pasa. Si ca nu ma intereseaza lucrurile care tie ti se par extrem de importante. Si nu reactionez asa cum te-ai astepta sa o fac.

Dar daca m-ai fi vazut vreodata intr-o zi insorita, cu ochii stralucitori si cateva suvite rebele fluturandu-mi pe fata, ceva din tine s-ar fi schimbat, poate impotriva vointei tale. Sau daca ma vedeai dansand in ploaie, cu suvitele verzi amestecate prin cele negre cazand pe pielea uda, invartindu-ma cu ochii inchisi. Sau pur si simplu zambind larg, cu orice ocazie. Poate ti-ai fi dat seama ca sunt om si ca exista ceva bun dincolo de toate greselile si defectele mele.

Nu sunt doar omul rau si enervant pe care il vezi. Si m-am saturat de toate oglinzile care imi ies in cale. Pentru o vreme vreau liniste si vreau lucruri frumoase.

Reclame

Posted on august 3, 2010, in Zile bune si nebune and tagged . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: